Het vangt aan, ze stellen zich voor

De nieuwe nayakosdashi blog. De vorige was namelijk een soort van verloren gegaan. Ik kon mij niet meer vinden in mijn oude stukjes en alles was gewoon gedateerd. Dit is een nieuwe start. Ook zijn mijn stukjes beter geworden, of minder slecht, het is maar net hoe je ernaar kijkt. Doe maar even alsof je het leuk`vindt. Veel leesplezier, vogel.

 

Daar gaan we, hou je vast !

 

Ik ben een trans raciale, non binaire, trans gelokaliseerde, joodse japanner, uit Hilversum. Ik studeerde multimedia, communicatie en marketing administratie , in Eindhoven. Tegenwoordig werk ik voor een IT bedrijf en doet ik de refunding van de software en werk ik aan de reorganisatie van verschillende dataprocessen.

 

Mijn raciale identiteit is Japans. Ik heb dan wel geen Japanse genen, ik voel mij toch Japanner. Ik identificeer mij ook als Joods. Ik woon niet echt in Hilversum, maar ik identificeer mij wel als iemand die in Hilversum woont. Ik voel mij als iemand die in Hilversum zou kunnen wonen. Daarom ben ik ook trans gelokaliseerd.De vader van Nayako Sadashi is een beroemde filmproducer, van Surinaamse afkomst en een getalenteerde salsadanser. De moeder van Nayako Sadashi is een invloedrijke neurofysiologe annex seksuologe, die in verschillende wetenschappelijke tijdschriften gepubliceerd heeft en zich tegenwoordig bezig houdt met generatieve semantiek en trans antropologische dialectiek.

 

Nayakosadashi heeft geen huisdieren, behalve dan twee honden, genaamd Ralf en Jamai

 

Serieus worden

 

De serieuze zaken, de politieke zaken, de strijd etc. Politiek gezien, sta ik voor een ijskoude, maar frisse vorm van individueel anarchisme. Zuiver egoïsme/individualisme. Dan ben je rechts ? Nee, als je écht voor jezelf opkomt, dan ben je natuurlijk niet rechts. Nayako sadashi is economisch gezien een linkse mutualist, al heeft hij/zij ook veel sympathie voor syndicalisme en collectivisme.

Anarcho communisme, daar heb ik nooit heel veel mee gehad, al waardeer ik wel de inzichten van de heer Kropotkin uiteraad. Het feit dat hij het anarchisme wetenschappelijk gefundeerd heeft, is natuurlijk zeer waardevol.

 

In ieder geval is Nayakosadashi ondanks zijn/haar egoïsme natuurlijk een antikapitalist. In het kielzog van de klimaatproblematiek, de brute klassenstrijd en de totale verwoesting van de aarde, is het moeilijk om geen antikapitalist te zijn. Al zou ik rechts willen zijn, het zou mij gewoon niet lukken.

Neoliberaal Kapitalisme is uit, gedateerd, een jaren negentig modegril. Een ongefundeerd, irrationeel economisch systeem. Als we voor onszelf willen leven, zullen we dit systeem moeten bestrijden, want het ziet ons als haar onderdanen. Confronterend om dit te weten De eigenaar van de site Konfrontatie digitaal, grijpt de stukjes van het Nayakosadashi kartel weleens aan, om de stukjes in stukken te knippen en op zijn/haar eigen manier vorm te geven. Hij/zij verpest je stukjes, zegt men dan. Zo zie ik het niet eens. Ik besta niet eens en dit gaat niet over mij. Het is alsof ik een schilderij opzet en iemand anders schildert er wat overheen. Het kan alleen maar beter worden, of slechter, maar dat is ook goed. Je weet hoe postmodern ik in die dingen ben.

Vervorm mijn teksten , ik besta toch niet. Zolang je er maar niets aan toe voegt, mag men het geheel in stukken knippen en in een andere volgorde formuleren, dat wel. Maar leg mij geen woorden in de mond.

 

Nayakosadashi staat voor antikapitalistisch hyper individualisme en buitenparlementarisme. I

 

k schop ook al je heilige huisjes omver, omdat ze in de weg zitten en omdat ik mij hieraan erger. Dit doe ik met veel zorg en aandacht.Ik zuig al je moralistische spoken op, als een ghostbuster. Ik torpedeer je dogma's en fileer je politiek tot op het bot. Dat is het leuke aan mij.

Nayakosadahsi is door de geest van Pierre Joseph Proudhon uitverkoren, om het getroebleerde anarchisme in Europa, nieuw leven in te blazen. Bepaalde geniale co auteurs werken mee aan Nayakosdashi imperium en publiceren weleens onder zijn/haar naam. Deze mensen hebben helaas geen naam, dus kan ik hen ook niet noemen. Maar dat vinden ze niet erg, want ze willen toch anoniem blijven. Iets dat welk makkelijker is, als je geen naam hebt

 

Nayakosadashi staat niet voor giftige masculiniteit, zoals sommige zullen beweren, maar we staan inderdaad wel voor giftigheid. Nayakosadashi is giftig en vilein, als een adder in het struikgewas. We bijten alleen als we ons bedreigd voelen.